A GeForce GTX 670 bekerült az MSI Power Edition sorozatba

Az MSI újabb Power Edition sorozatba szánt VGA-val bővítette termékpalettáját. A GeForce GTX 670-es termékre épülő újdonság a széria stílusjegyeit viseli magán, így Military Class III komponensekből épül fel, emellett az MSI Afterburner tuningprogramon belül a GPU, a memória és a VDDCI feszültségét is külön lehet szabályozni. A saját tervezésű nyomtatott áramköri lapra alapozó kártya Twin Frozr IV hűtőre épít, mely szokás szerint méretes, hővezető csövekben gazdag bordákkal rendelkezik, amit két darab ventilátor hűt. A légkavarók extrája, hogy minden indításkor 30 másodpercig fordított irányba forognak, így távolítva el a port a hűtőbordáról. A PCI Express tápkonnektorok sem maradtak le, így az újdonság két darab 6 tűs csatlakozóból szerzi a működéshez szükséges energiát.

A GK104-es lapkára épülő termék 1344 aktív CUDA magja 1019 MHz-en, míg a 2 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 6 GHz-en üzemel, a GPU Boost órajel pedig minimum 1097 MHz lesz. A kártya hátlapján – szokás szerint – két darab dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2 HBR2 interfész található.

Az MSI GeForce GTX 670 Power Edition OC szállítása hamarosan megkezdődik, ajánlott fogyasztói áráról azonban még nem tudni, de nyilvánvaló, hogy egy kicsivel drágább lesz, mint az alapmodell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés