Az MSI-től is érkezik 4 GB-os GeForce GTX 960

Hirdetés

Lassan minden nagyobb gyártó bejelenti a 4 GB-os VRAM-mal szerelt NVIDIA GeForce GTX 960-as VGA-ját; az Inno3D, az EVGA és a Gigabyte után most az MSI lépett a tettek mezejére. A vállalat nem akart túlzásokba esni, így csupán egyetlen modellel rukkoltak elő, de ebbe belepakoltak minden általuk fontosnak vélt megoldást.


[+]

Ilyen például a két darab, de egymástól függetlenül vezérelt 10 cm-s Torx ventilátorral üzemelő Twin Frozr V hőcsöves hűtés, ami kellően alacsony GPU-hőfok mellett teljesen passzívan üzemel, továbbá a hátlap sem maradt le, no és persze némi tuning is akad, ami a Gaming APP alkalmazás alól egyetlen gombnyomással aktiválható, akárcsak a hagyományos Gaming és halk üzemelésre kihegyezett Silent üzemmód.


[+]

Ami a tuningot illeti, OC módban az 1216/1279 MHz mag- és Boost órajelét 1241/1304 MHz-re tornázták fel a tervezők, illetve az MSI elsőként a GDDR5 memórialapkák effektív órajeléhez is hozzányúlt, és szolid 10 MHz-es emelést hajtottak végre, így a 4 GB-nyi fedélzeti videomemória 7010 MHz-es frekvencián "ketyeg". Egy kis vizuális extrára is futotta természetesen: a hűtő oldalán lévő sárkány motívum háttérvilágításának üteme megváltoztatható

A vállalat árat egyelőre nem közölt, de a kártya élőben a március 12-15. között Lengyelországban megrendezett Intel Extreme Masters nemzetközi eSport bajnokság alkalmával fog debütálni a nagyközönség előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés