Hirdetés

Mini LED-es gaming monitor érkezik az AOC-tól

Az AG274QXM egyelőre csak Kínában lesz elérhető, de specifikációi miatt örülnénk, ha hozzánk is eljutna.

Hirdetés

Az AOC leleplezte az 576 zónás Mini LED háttérvilágítással rendelkező, 27 hüvelykes IPS panellal szerelt AG274QXM monitort, amely a még viszonylag új technológiás megvilágításnak köszönhetően remek kontrasztaránnyal, illetve VESA DisplayHDR1000 plecsnivel büszkélkedhet.

A 2560 x 1440 pixel felbontású, FreeSync támogatású kijelző maximum 170 Hz-es képfrissítésre és 1 ezredmásodperces válaszidőre képes, de a 10-bites panel színhűsége terén sincs okunk panaszra, ugyanis az sRGB-t 100, az Adobe RGB-t 99, a DCI-P3 színteret meg 98%-ban sikerült lefedni.

A monitor hátoldalán két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 bemenetet, egy 65 wattig töltésre is alkalmas USB Type-C csatlakozót és egy USB 3.0 hubot is találunk, továbbá a rendszer részét képezi még az 5 wattos sztereó hangszórópár és a magasságállításra, dönthetőségre, forgatásra és pivot módra is képes gyári állvány, az i-re a pontot pedig az utóbbi egységbe épített RGB LED-ek teszik fel.

Az AOC AG274QXM egyelőre csak Kínában lesz elérhető még ismeretlen áron, az európai debütálásról viszont sajnos nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés