Kompakt Biostar alaplap a B550-es platformon

A letisztult külsejű, 17x17 cm-es megoldás a lényegre koncentrál, és a 2,5 gigabites LAN sem maradt le róla.

A Biostar egy új, Mini-ITX formátumú, Socket AM4-es alaplappal, az AMD B550-es vezérlőhídra épülő B550T-Silverrel szaporította kínálatát. A középkategóriás, OC/OV/OH védelmekkel ellátott újdonság Dr.MOS VRM-jének hűtését egy nem túlságosan hivalkodó méretekkel megáldott bordázatra bízták, miközben a két fedélzeti DIMM foglalat (túlhajtás keretein belül) 4933 MHz-ig támogatja a DDR4 memóriákat. Bővítőkártyáink számára mindössze egy x16-os PCI Express 4.0 sín áll rendelkezésére, míg adattárolóinkat a szintén bordával megspékelt, x4-es PCI Express 4.0 és SATA móddal egyaránt kompatibilis M.2 2280 konnektorba vagy 4 SATA portba köthetjük be.


[+]

A hálózati vonalon alapvetően egy 2,5 gigabites, Realtek RTL8125B kontroller hajtotta Ethernet, illetve egy Wi-Fi/Bluetooth egységeket fogadó M.2 Key E slot szegődik a szolgálatunkba, de a hangok megszólaltatásáért csak egy olcsóbbfajta, nyolccsatornás Realtek ALC897 kodek felel. A hátulsó csatlakozópanelen egy PS/2 kombóport, egy DisplayPort és egy 2.1-es HDMI kimenet, továbbá egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, egy USB 3.2 Gen 2 Type-A és négy USB 3.2 Gen 1 Type-A kapu szállásolta el magát a két antenna csatoló, az előbb említett RJ-45 aljzat és a három audio jack társaságában.


[+]

Az érkező deszka leendő vételárával és piaci startjának pontos dátumával kapcsolatban egyelőre nem tudunk bővebb információkat közölni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés