Hirdetés

Megmutatta az új generációs Radeon hűtőjét az AMD

Három ventilátor a két bővítőhelyet foglaló VGA-n, amelynek a hátlapján van egy érdekesség is.

Hirdetés

Az AMD a hivatalos Radeon RX Twitter csatornán publikált egy képet az új generációs Radeon hűtőjéről, amely leginkább a Radeon VII-re hajaz, bár dizájnban azért némileg eltér tőle. A három ventilátor viszont adott, ahogy a méretesebb hűtőborda is, a tápellátást pedig két darab 8 tűs tápcsatlakozó biztosítja.


(forrás: Radeon RX Twitter) [+]

A vállalat egy virtuális koordinátát (8651-9841-1639) is megadott, mivel a termék geometriai modelljét elhelyezték az AMD saját, Fortnite Creative Island pályáján. Ebből az is kiderül, hogy a hátlapon két DisplayPort és egy HDMI kimenet lesz található, és amolyan érdekesség az USB Type-C interfész. Ez elképzelhető, hogy a VirtualLinkhez kínál támogatást, így a vállalat az NVIDIA-val ellentétben azt gondolhatja, hogy a VR-piacon azért mégis hasznos, ha csak egy kábellel kell bekötni az adott headsetet, bár erről azért megoszlanak a vélemények. Elképzelhető ugyanakkor, hogy maga az interfész nem VirtualLinket kínál, hanem Thunderbolt 3-at, ugyanis ma már számos ezzel kompatibilis monitor vásárolható meg.

Egyelőre tehát csak találgatni lehet, hogy mire való az USB Type-C interfész, leghamarabb ezt majd október 28-án fogjuk megtudni, akkor leplezi ugyanis le az AMD az új Radeonokat.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés