Új makrópadot dobott piacra a Razer

A sziszegő eszköz gyakorlatilag egy analóg tárcsákat és taktilis gombokat nélkülöző Loupedeck Live S-ként értelmezhető.

A Razer az utóbbi években gyakorta kikacsintgat a játékos perifériák világából, és most egy elsősorban streamereket, illetve kreatív szakembereket/produktivitásban utazókat célzó kiegészítővel bővítette kínálatát, ami a céges háborúban leginkább az Elgato (Corsair) Stream Deckjének lesz a konkurenciája.


[+]

A Stream Controller X nevezetű ketyere egy makrópad, amelynek 15 membrános gombja egyben egy kis LCD képernyő is, és a szövegek vagy statikus képek mellett képes GIF animációkat megjeleníteni. E gombokra komplex makrókat programozhatunk fel, így számos műveletet végrehajtathatunk egyszerre vagy szekvenciálisan, és a különböző feladatokhoz új profilokat hozhatunk létre.


[+]

A Dynamic Mode aktiválásával a Loupedeck szoftverre épülő szerkezet automatikusan beállítja az épp aktív applikációhoz tartozó profilt, és rengeteg plugin, profil, valamint ikon pakk tölthető le hozzá a Loupedeck Marketplace-en keresztül (Adobe szoftverek, Final Cut Pro, Microsoft Simulator Nuke, Outlook, OBS Studio, Philips Hue, Spotify, Twitch, Razer Key Light Control, Razer Audio Mixer Control, Voicemod, stb.).


[+]

A Windows 10 (vagy újabb) és macOS 10.14 (vagy újabb) operációs rendszerekkel szóra bírható, 8 fokban döntött apparátushoz jár egy 50 fokos, csúszásgátló talppal ellátott, mágneses rögzítést használó állvány, az USB Type-C/Type-A kábele pedig 2 méter hosszú. A 2 éves garancia kíséretében megvásárolható termék 180 eurós árcédulát kapott a dobozára.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés