Hirdetés

Megidézi fekete szörnyetegét a Thermaltake

A Thermaltake megalkotta a LAN partik új kedvencét, mely V5 Black Edition néven jelenik meg, teljesen feketére festett külsővel. Az igényes kivitelezésű toronyház a tágas belsőnek köszönhetően ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és összesen kilenc 5,25 colos rekeszt kínál, melyek közül hat használható fel a fiókkal azonos mérető meghajtó fogadására. A gyártó mellékel a termékhez 3,5 és 2,5 hüvelykes átalakítókat is, a kisebb eszközök beszerelésének megkönnyítésére.

Az 508 mm magas, 223 mm széles és 490 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es, és a felül található 20 cm-es kék LED-del rendelkező ventilátor távolítja el. A hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáért a felhasználó tetszőlegesen alkalmazhat egy előlapra és egy oldallapra szerelhető 12 cm-es légkavarót is. A 7,1 kg-os terméken az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik.

A Thermaltake V5 Black Edition a hordozhatóságot is előtérbe helyezte, így egy fogantyú található a ház tetején. Az újdonság várhatóan a hónap végétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói ára pedig 70 dollár lesz.

A termékről készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés