Hirdetés

Megérkezett Attila a Raidmaxhoz

Persze nem egy új munkatársról van szó, és nem is a hunok királyáról, hanem a gyártó legújabb ATX méretű gépházáról.

A Raidmax palettája Attila személyében tovább bővült egy új, legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó miditoronnyal. A 484 x 383 x 205 milliméteres gépházalumínium előlapot kapott, melynek két oldalán ARGB szalagok futnak végig. Ezek vezérlése a beépített RGB kontrollerrel történik, a két, már foglalt csatlakozó mellett további négy darab szabad 3 tűs port várja a belevalót.


[+]

A ház teteje nagyjából 5 fokos szöget zár be a vízszinteshez képest, ezzel szemből nagyobbnak mutatva a kuckót, mint amekkora valójában. Az edzett üveg oldallap mögött a szokásos kétkamrás kialakítást látjuk, közülük is a felsőben kaphat helyet az alaplapon kívül összesen 7 db, maximum 355 mm hosszú bővítőkártya, valamint egy 170 mm magas processzorhűtő. Alul a szabvány ATX méretű tápegység, valamint az egyetlen 3,5 hüvelykes meghajtó szerelhető be. A maradék kettő, legfeljebb 2,5 hüvelykes adattároló az alaplaptálca hátoldalára csavarozható fel.


[+]

A rendszer hűtését elöl három, fent kettő, hátul pedig egy darab 120 mm átmérőjű ventilátor végezheti. Léghűtés helyett választhatunk vízhűtést is, az ehhez szükséges radiátorok az előlap mögött 360, a tetőlap alatt 240, míg a hátoldalon 120 mm hosszúak lehetnek. A ház tetején a mágnesesen rögzített porszűrőt leszámítva csak az egy USB 3.0, valamint a két-két USB 2.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozót találjuk.

Attila érkezésének időpontját egyelőre nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy mennyi pénzt visz el a háztól, ha valaki együtt kíván élni vele.

Előzmények

Hirdetés