Még zöldebb az Oki

Minden vásárló, aki Oki gyártmányú színes LED-nyomtatójának kiürült, illetve használt kellékanyagait visszaviszi a kijelölt kereskedőkhöz, típustól függően nettó 500-2000 forintos kedvezménnyel vásárolhat színes tonerkazettát, illetve fényhengert. A kedvezmény pénzre nem váltható; a betétdíjas rendszerben minden egyes új kellékanyag árába egy használt példány becserélési ára számolható el.

Hirdetés

Az Oki a betétdíjas rendszertől függetlenül a környezet védelme érdekében bármilyen egyéb, saját gyártású elhasznált kellékanyagot is visszavesz. A kezdeményezéshez az Oki kereskedőpartnerei önállóan, kötelezettség nélkül csatlakozhatnak, számuk jelenleg 30 és folyamatosan növekszik.

„Az Európai Unióban a festékkazetták és hengerek visszagyűjtési aránya 10 százalék körüli. Látva azonban a szelektív hulladékgyűjtéshez és más környezetvédelmi projektekhez való nagyon pozitív hazai hozzáállást, bízunk benne, hogy ennél jóval magasabb arányról számolhatunk majd be” – nyilatkozta Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.

A kellékanyagok becserélésében résztvevő kereskedők listája a www.nyomtatoshop.hu oldalon olvasható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés