Multifunkciós gépekkel erősít az OKI

Az OKI hazánkban is bemutatta legújabb, B4500-as sorozatú multifunkciós termékeit, melyeknek közös jellemzőjük a kompakt, integrált formatervezés a színvonalas, könnyen használható funkciók, a megbízhatóság és kiváló ár-érték arány. A sorozat jelenleg két típussal rendelkezik: B4520 MFP és B4540 MFP.

A B4520 MFP az egyéni felhasználók vagy kis irodák számára kialakított, költség-hatékony, de minden szükséges funkcióval ellátott komplex irodai megoldást kínál. A B4540 MFP ezzel szemben a kis és a közép méretű munkacsoportoknak tervezett típus, ahol a hálózati kapcsolat már alapfelszereltség. Az opcionálisan választható kétoldalas nyomtatási egységével, ill. egy második papírtálca segítségével még tovább növelhető a készülékek teljesítménye.


OKI B4540 MFP: munkacsoportoknak fejlesztve

A LED-rendszerű nyomtató 50 lapos automatikus dokumentum-adagolója és a percenkénti 20 oldalas nyomtatási sebessége a biztosítéka annak, hogy a nyomtatási listában a lehető legkevesebb legyen a várakozási idő. A széria valódi multifunkcionalitással rendelkezik, azaz a dokumentumok szkennelése és elküldése nyomtatás közben is lehetséges.

A síkágyas, 48 bites színmélységű szkenner a legkülönbözőbb méretű és alakú, eredeti dokumentumok beolvasását is lehetővé teszi. A szkenner a gyártótól származó adatok alapján mindössze 1,8 mp alatt olvas be egy fekete-fehér és 16 mp alatt egy teljes, színes, A4-es oldalt. Fénymásolóként az első lap 15mp, utána 20lap/perc a sebessége az adagoló segítségével.

Az OKI B4520 MFP mintegy 186 000, a B4540 MFP pedig hozzávetőlegesen 236 000 forintos ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba Magyarországon. A termékek részletes adatlapjai megtalálhatóak a gyártó hazai képviseletének weboldalán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés