Hirdetés

Már monitort is találunk a Xiaomi palettáján

A Mi Surface Display 21:9 képarányú hajlított panelt kapott, amely 144 Hz-es képfrissítési rátájával a játékosok számára is érdekes lehet.

Egyre kevesebb az olyan termékkategória, amelyben ne képviselné magát a Xiaomi, ezúttal a monitorpiacra kívánnak betörni Mi Surface Display megnevezésű modelljükkel. Persze nem arról van szó, hogy a kínai óriáscég unalmában elkezdett kijelzőpaneleket gyártani, a Gizmochina forrásai szerint a 2 milliméteres kávák közé bepaszírozott 34 hüvelykes, 21:9 képarányú megjelenítő egy Samsung által készített VA panelre épít.


[+]

Az 1500R ívű kijelzőn 3440x1440 pixel sorakozik, ráadásul mindez akár másodpercenként 144-szer is kirajzolódhat, azaz 144 Hz-en, köszönhetően a magas képfrissítési frekvenciának, ráadásul az AMD FreeSync technológiája is támogatva van. A válaszidő szürkéből szürkébe történő váltás esetén 4 ezredmásodperc, az ismertebb színterek közül pedig az sRGB lett a legjobban lefedve, egészen pontosan 121%-ban.


[+]

A pontosabb specifikációk és a csatlakozókínálat egyelőre ismeretlen, azt azonban tudjuk, hogy az állvány magasságállításra és dönthetőségre is lehetőséget ad – bár a portokkal kapcsolatban minimum egy HDMI-t és/vagy egy DisplayPortot azért megelőlegezünk az újdonságnak. A Xiaomi Mi Surface Display már kapható Kínában, nagyjából 310 dollárnak megfelelő jüanért, de hogy mi itt Európában kapunk-e belőle, azt valószínűleg még ők sem tudják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés