Már használják a Cherry lapos kapcsolóit

Az MX Low Profile RGB a Ducky Channel Blade Air nevű, alacsony profilú billentyűzetébe kerültek.

Alig egy nappal a bejelentés után már meg is érkezett az első, hivatalosan is a Cherry MX Low Profile RGB kapcsolóira épülő termék, ráadásul nem is egy notebook, hanem egy sztenderd, bár a megszokottnál laposabb asztali billentyűzet képében.


[+]

A Ducky Channel Blade Air nevű klaviatúra mindössze 22 mm magas, de kihoztak belőle mindent, amit érdemes: PBT-ből, dupla fröccsöntéssel (doubleshot) készülő billentyűket kapunk, átlátszó karakterekkel, így maximálisan kihasználhatók a kapcsolókba integrált RGB LED-ek. A külcsínt egyébként többféle effekt és többzónás programozhatóság színesíti. A lényegesebb funkciók között megtalálható az NKRO és az IP40 szintnek megfelelő víz- és porállóság, valamint a mellékelt szoftverből megvalósítható makrózási lehetőség.


[+]

A Blade Air Bluetooth és USB kapcsolattal is használható, az utóbbi esetben Type-C csatlakozós kábelt vethetünk be, ami érdekes választás, ha figyelembe vesszük a konnektor elterjedtségét az asztali gépeknél.

Azt, hogy a boltok polcain mikor találkozhatunk a 441 x 134 x 22 mm-es billentyűzettel, egyelőre nem tudni, és az ajánlott árról sincs hivatalos információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ducky

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés