Egyedi billentyűzetre vágysz? A Cherry segít!

A kapcsolókról ismert cég külön „fejlesztői készleteket” kínál azoknak, akik megpróbálkoznak az otthoni gyártással.

Hirdetés

Ugyan a felhasználók nagy része boltban, készen veszi a billentyűzetet, van egy kicsi, de lelkes réteg, aki maga szeretné elkészíteni a szerinte ideális klaviatúrát. Nekik akar most segíteni a Cherry az MX Mechanical Switch Kit névre hallgató, mondjuk úgy, fejlesztői készletekkel.

Az ötlet tulajdonképpen végtelenül egyszerű: a cég egyszerűen fogta amúgy is elérhető, és tulajdonképpen eddig is bárki által a neten megvásárolható kapcsolóit, és egységcsomagokat készített belőlük. Egy ilyen csomagban 110 darab MX szériás kapcsoló található, némi leírással – a csomagok választéka pedig gyakorlatilag lefedi a teljes Cherry portfóliót, hiszen Red, Black, Blue, Brown, Green, Clear, Silent Black, Silent Red, és Speed verzióban is megvásárolhatóak, 40 eurós áron.

Tekintettel arra, hogy az MX kapcsolók eddig is beszerezhetőek voltak a neten, ezek a készletek inkább csak egyszerűsítik valamennyire az egyedi billentyűzetek elkészítését. A készletekkel kapcsolatos részletes információk, ide értve a csatlakozási pontok méretezését, elolvashatóak a Cherry megfelelő oldalán, ami pedig a vásárlást illeti, ez egyelőre kizárólag a Rechhelt.de német online áruházon keresztül bonyolítható le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés