Kijött a Cherry második ultraalacsony profilú mechanikus kapcsolója

A német vállalat IP40-es védettségű, még harmatos fiókája MX Brownra emlékeztető karakterisztikát kapott.

A Cherry kibővítette az ULP (ultra-low profile) szériás kapcsolókínálatát egy új modellel, ami az MX Blue-ra hajazó ULP Clickkel ellentétben sutba dobja a fémes kattanást, de a taktilitásból nem enged; üdvözöljük köreinkben az MX ULP Tactile switch-et!

[+]

A 65 cN erőkifejtést igénylő, cakkpakk 3,5 mm magas újdonság 1,8 mm-es úton jár és 0,8 mm-nél regisztrálja a billentyűsapka tuszkolását, miközben a korrózió elkerülésének érdekében crosspoint kontaktpontján – a bevált recept szerint – aranyréteget visel.

Az egyszínű vagy RGB-s fénydióda az SMD (surface-mount device) dizájnú, közvetlenül nyomtatott áramköri lapra forrasztható újonc alá kerül, amely az áttetsző polimerfoglalatot megvilágítva homogén pislákolást eredményez majd.


[+]

Az 50 millió leütést ígérő, rozsdamentes acél rugóval, illetve szárnyakkal szerelt kapcsoló remek alternatívának látszik noteszgépekhez, de reménykedünk benne, hogy a slim klaviatúrák világába is hamar megtalálja útját.

Hirdetés

Takarítson meg 63%-ot az UPDF MI-vel és javítsa fel PDF-szerkesztési képességeit

PR Az UPDF mesterséges intelligenciát használó eszközökkel bővült, amivel még hatékonyabbá vált a PDF-ek szerkesztése és használata.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés