A Mad Catz újabb fegyvert ad a játékosok kezébe

A Mad Catz régóta ismert cég a PC-s játékosok körében, és a vállalatra jellemző, hogy nagyon bevállalósak, és meg mernek lépni olyan újításokat, amelyek igazán egyedivé teszik a termékeiket. A cég ezúttal egy billentyűzettel készült, mely a S.T.R.I.K.E.7 jelzést viseli, és ránézésre sem hétköznapi megoldás tárul elénk, pedig a gamereknek szánt szegmens már sok érdekes dizájnt látott. Az újdonság legnagyobb előnye a moduláris felépítés, ugyanis a felhasználó nem csak egy, hanem többféle módon szerelheti össze, ahogy az a legkényelmesebb az adott feladatra.

A S.T.R.I.K.E.7 alapvetően öt részből áll. Az egész rendszer lelke a fő billentyűzet, mely lényegében az alfanumerikus modul. Ez szolgálja a gépelést, ha esetleg munkáról lenne szó, de a PC-s játékosok jellemzően ezen a részen irányítják a játékokat is, éppen ezért a WASD gombokat és a kurzorbillentyűket ki lehet cserélni különböző kombinációkra, attól függően, hogy a felhasználó, hagyományos, kontúros, vagy gumiborítású billentyűket szeretne nyomkodni. A háttérvilágítás természetesen elmaradhatatlan része a játékos kiegészítőknek. A Mad Catz itt sem bízta a véletlenre a helyzetet, ugyanis a világítás színe egyénileg definiálható, és 16 millió színből lehet választani. A fő modulhoz csatlakozik a numerikus rész, ami funkcionalitását tekintve nem tartogat extrákat. Az opcionális, és teljesen testre szabható csuklótámaszokkal kiegészítve ezek a részek alkotják a billentyűzet gerincét, de a S.T.R.I.K.E.7 több ennél.


[+]

A termék legnagyobb extráját a kontroll modul adja, mely a V.E.N.O.M. névre keresztelt érintésérzékeny panellel dolgozik. Ez a része a rendszernek teljesen testre szabható, így a játékos egyénileg definiálhatja a megjelenített tartalmat, amire a Mad Catz természetesen szoftvert is kínál. Az opcionálisan beköthető funkcióbillentyűkkel a lehetséges parancskombinációk száma 72 lehet, ami valószínűleg minden programhoz bőségesen elég. További extra, hogy a cég S.T.R.I.K.E.7 integrált TeamSpeak programot tartalmaz, ami még kényelmesebbé teszi a barátok keresését, illetve az online partik lebonyolítását. Maga a kontroll modul tartalmaz még két USB portot, ami esetenként hasznos szolgáltatott tehet.

A Mad Catz S.T.R.I.K.E.7 egy igazi mestermű, a cég megint odatette magát, és olyat alkottak, ami a hardcore PC-s játékosok álma lesz. Az árcédulán azonban 299 dollár fog szerepelni, így a legtöbb felhasználó szó szerint csak álmodni fog a termékről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés