Ozone Xenon szimmetrikus gamer egér Avago optikai szenzorral

A kifejezetten játékosoknak szánt egerek többségében valamilyen lézeres optikai szenzor lapul, azonban vannak kivételek, amikor „hagyományos” optikai érzékelővel próbálkoznak a gyártók. Az európai Ozone Radon 3K és Radon 5K egere mellett két évvel ezelőtt bejelentett egy optikai testvért, a Radon Optot, most pedig nagyobb szünet után ismét újabb jószágról rántotta le a leplet, a Xenonról, amely így a gyártó negyedik mutatóeszköze.


[+]

Érdekessége, hogy ez a modell is a hagyományos optikai érzékelővel dolgozik, a 3500 dpi felbontású egységet azonban az Avago szállítja; termékeik már több játékosoknak szánt egérben bizonyították piacképességüket. A szenzor 20g gyorsulás lekövetésére is képes, felbontása egy külön gomb segítségével 4 lépésben (1000, 2000, 3000 és 3500 dpi) állítható, az aktuális értékről pedig egy dedikált LED színkódja árulkodik.


[+]

Az egér teljesen szimmetrikus felépítésű, így jobb- és balkezes felhasználók egyaránt jól használhatják. Szintén a kényelmet szolgálja a gumírozott oldalsó betétek és a teflon csúszótalp, amely a Xenon aljának több mint 30%-át fedi. A számítógéppel egy 1,8 méteres, harisnyázott, csavarodásmentes kábelen keresztül kommunikál, végén aranyozott USB csatlakozó található.


[+]

A fekete, fehér és piros színben is elérhető Ozone Xenon gamer egér vételára 29, 90 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ozone

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés