Ráncfelvarrást kapott a nappalikba szánt Logitech K400 touchpades billentyűzet

A Logitech a K400 Wireless Touch Keyboard 2011-es megjelenése óta nem nyúlt hozzá a touchpaddal egybeépített vezeték nélküli billentyűzethez, így elérkezett az idő, hogy átessen egy ráncfelvarráson. A koncepció lényegében nem változott, így a két gombbal ellátott touchpad továbbra is a billentyűzet jobb oldalán foglal helyet. A billentyűk viszont nem maradtak érintetlenül, így a korábbi szigetes kialakítást elhagyták.


[+]

Kicsi variáltak a kiosztáson is, így a kurzorgombok mellől a Shift látszólag eggyel feljebb került, ám ez csak a látszat valójában a fel-le kurzorgombokat zsúfolták kisebb helyre. Újragondolták a multimédiás gombok funkcióját és elhelyezésüket is, így a korábbi, alkalmazások megnyitására szolgáló három gomb immáron hangerő-szabályozóként funkcionál, és kényelmesebben elérhető helyre, közvetlenül a touchpad fölé telepítették őket.


[+]

A vezeték nélküli kapcsolódás továbbra is a 2,4 GHz-es sávban működő USB-s Unifying nano vevőn keresztül történik, a hatótávolság pedig változatlanul 10 méter. A tápellátást továbbra is két darab AA méretű elemmel oldották meg, ám az energiafelhasználáson javítottak, így egy garnitúra elemmel 12 hónap helyett immáron 18 hónapnyi működést ígér a gyártó.


[+]

A Windows 7, 8, 10, valamint Android 5.0 és Google Chrome operációs rendszerekkel kompatibilis billentyűzet hivatalosan 45 eurót kóstál – a Logitech magyar weboldalán 14 499 forintot kérnek érte, ingyenes szállítással.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés