Logitech Create tok háttérvilágításos billentyűzettel a kisebbik iPad Próhoz

A tolltartóval is felszerelt kiegészítőbe integrálták az Apple Smart Connectort.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a 9,7 colos iPad Próhoz tervezett, Smart Connectorral ellátott Create billentyűzetes tokját. Az eszköz egy biztonságos (ütődésnek, karcolásoknak, kiömlő folyadékoknak ellenálló) tok, háttérvilágítással ellátott billentyűzet, és beépített Apple Pencil tartó egyben, mindezt 277 grammban. A Create-et úgy tervezték, hogy kizárólag az Apple új Smart Connectorával működjön, így amikor gépelési pozícióba helyezik, automatikusan bekapcsol és párosítja magát az iPad Próval – nincs szükség Bluetooth párosításra. Töltésre sincs szüksége, mivel a táblagép biztosítja számára az áramot.


[+]

A külön sorban elhelyezett iOS gyorsgombok segítségével a felhasználó anélkül irányíthat programokat, hogy levenné a kezét a billentyűzetről – ezekkel könnyen elérhető a főmenü, gyorsan kereshetők az iPaden vagy az interneten található fájlok, változatható a kijelző fényereje és irányítható a zenék és a videók lejátszása. Emellett a beépített Apple Pencil tartónak köszönhetően a toll is kéznél van.


[+]

A 9,7 colos iPad Próhoz készített Create tok a mai naptól kezdve érhető el a Logitech és az Apple üzletiben, 129,99 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron. A garancia Európában két év lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés