Az Apple tulajokat akarják lehúzni ezzel a fatülökkel

A kézzel készített Smart Horn Tabban nincs semmilyen elektronika, pusztán a kialakítása révén varázsolja csodálatossá az iPad vagy az iPhone megszólalását.

Sokan, sokféle termékkel próbáltak már közel férkőzni az Apple tulajok pénztárcájához. Közéjük tartozik a Beat-Sonic nevű japán cég is, amely a közelmúltban egy olyan eszközzel lépett színre, amely állításuk szerint pazar hangminőség mellett képes hangosabbá tenni az iPhone-okat, iPad-eket.

Beat-Sonic Smart Horn Tab
Beat-Sonic Smart Horn Tab [+]

Mindezt ráadásul úgy, hogy semmilyen elektronikai alkatrészt nem használ, hiszen a Smart Horn Tab tulajdonképpen nem más, mint egy fatülök, amibe bele kell állítani a mobilt vagy tabletet. A már említett csodálatos megszólalás a féltő gonddal elvégzett csiszolgatás és az anyagválasztás eredménye, legalábbis a Beat-Sonic állítása szerint. A 150-200 éves gesztenyefából készült eszköz 17 centiméter széles, 34 centiméter hosszú és 13,5 centiméter magas, tömege pedig 365 gramm. Ahhoz képest, hogy alapvetően összeragasztott fa lapokról van szó, elég sokba kerül, hiszen 26 000 japán jent, azaz körülbelül 71 000 forintot kérnek el érte.

Beat-Sonic Smart Horn Tab
Beat-Sonic Smart Horn Tab [+]

Előzmények

Hirdetés