Újabb bitang drága tévével lép színre a Loewe

Az Iconic televízióba a legszebb hagyományokat követve, nagy teljesítményű integrált hangrendszer került.

A méregdrága televízióiról ismert Loewe bejelentette, hogy a karácsonyi szezonra egy újabb készülékkel fordul rá. Ez az Iconic fantázianevű termék, amely 55 és 65 hüvelykes változatban érhető majd el.


[+]

A fejlesztés speciális dizájnnal bír, ugyanis a képernyőt és a hangrendszert egy speciális kialakítású, syno-stone névre hallgató állványra építették. A syno-stone a cég állítása szerint egyfajta ásványi anyag, amely amely tartós, és pórusmentes felületének köszönhetően rendkívül higiénikus is. Az említett állvány pedig művészi kialakításának köszönhetően szoborszerű élményt nyújt – legalábbis ezt mondja róla a németországi székhelyű vállalat.

A televízió az LG Display által gyártott OLED panelt kapta meg, amely 4K felbontású, és támogatja a nagy dinamikatartományú (HLG, HDR10, Dolby Vision) videók és játékok megjelenítését. A Loewe híres arról, hogy hajlamos az átlagosnál lényegesen nagyobb integrált hangrendszerrel ellátni televízióit. Ez a készülék is illeszkedik a sorba, hiszen mélysugárzóval kiegészített, 3.1 csatornás, 360 wattos hangrendszert kapott, amely a képernyő alatt foglalja helyet.

A Loewe Iconic abban is hasonlít a cég korábbi televízióihoz, hogy kifejezetten drága lesz. Az 55 hüvelykes változat 6500 euróba (~2,6 millió forint), a 65 hüvelykes pedig 8000 euróba (~3,2 millió forint) kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés