Hirdetés

A Lian Li bemutatta legkisebb, ATX méretű alaplapot fogadó házát

A PC-V700 jelzéssel ellátott, teljes mértékben alumíniumból, lekerekített élekkel és szálcsiszolt burkolattal ellátott torony meglehetősen kompakt, 210 x 400 x 496 mm-es méretekkel bír, amihez 5,9 kg-os tömeg párosul. Ez a kiterjedés éppen arra elegendő, hogy a ház belsejében elférjen egy ATX szabványú alaplap, egy normál méretű tápegység, egy 5,25"-es tároló, valamint 4 darab hot swap rendszerű 3,5"-es meghajtórekesz. Amennyiben ez nem lenne elegendő, akkor utóbbi alá opcionálisan még egy pár 2,5"-es beépítőkeret is felszerelhető és még további két darab 3,5"-es tároló csavarozható a ház aljára.


[+]

A 2,5"-es rekeszek bármikor eltávolíthatók, ha nagyobb méretű (legfeljebb 440 mm-es) grafikus kártyát szeretnénk az alaplapba helyezni. Abból adódóan, hogy nincs túl sok hely a házban, a tápegység sem kerülhetett a megszokott helyére (az alaplap alá vagy fölé), így a tárolórekeszek alatt sikerült számára helyet találni, természetesen biztosítva annak optimális és pormentes szellőzését. A házban uralkodó légáramlatokról a perforált alumínium előlap és 3,5"-es rackek közé helyezett 140 mm-es szélgép, valamint két felső és egy hátsó 120 mm-es ventilátor gondoskodik. Az alaplap tálcáján megtalálhatók a szokásos kábelrendezők, valamint a hűtés felszerelését megkönnyítő szerelőablak, de egyik sem kapott gumiablakos megoldást.


[+]

Természetesen nem hiányoznak a jól megszokott I/O kivezetések sem a ház előlapjáról, melyből jutott bőven a kis méret ellenére is: szemből nézve a jobb oldalon a bekapcsoló és reset gombok alatt sorakoznak a szokásos 3,5 mm-es jack csatlakozók, valamint három darab USB 3.0-s és egy darab eSATA port.


[+]

A PC-V700 háromféle verzióban érkezik április végén: ezüstben (PC-V700A), feketében (PC-V700B), valamint teljesen fekete belsővel és ablakos oldallappal (Pc-V700WX), rendre 249, 249 és 279 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés