Hirdetés

LanCool PC-K65 midi ház – még egy kis alumíniumra is futotta

Körülbelül két hete mutattuk be a LanCool PC-K56N PC házat, mely hírben megemlítettük, hogy a márka valójában a Lian Li egyik leányvállalatát takarja, termékeik elsősorban az olcsóbb árkategóriákban kívánnak versenyezni. Ennek értelmében házaik főleg acélból készülnek, most azonban egy olyan torony látott napvilágot LanCool név alatt, amelyben némi alumínium hozzáadásával próbálták meg növelni a minőségérzetet.


[+]

A PC-K65 210 x 472 x 505 mm-es méretével és 9,2 kilogrammos tömegével egy átlagos midi torony paramétereivel rendelkezik. Alumínium előlapja szinte letagadhatatlan Lian Li vonásokat hordoz magán, egyszerű, letisztult megjelenése kifejezettem elegáns. A szálcsiszolt panelen a 3 x 5,25”-es külső meghajtóhely alatt az elülső ventilátorok légzőnyílásai láthatók, mögöttük mosható porszűrők lapulnak. Az előlapi kivezetések a ház tetejére kerültek, közöttük egy USB 3.0 és egy USB 2.0 port, valamint az audió csatlakozók találhatók.


[+]

Belterében azért már fellelhető a költségcsökkentés hatása, az itt látható panelek és alkatrészek már nem kaptak fényezést, de mivel úgy sem ablakos az oldallap, ez valójában nem nagy mínusz. A két részből álló merevlemez keretbe 6 x 3,5”-es vagy 4 x 2,5”-es adattároló rögzíthető, a felső rész azonban könnyedén eltávolítható, ha az átlagosnál hosszabb (legfeljebb 415 mm-es) videokártyát szeretnénk a rendszerbe illeszteni.


[+]

Az alaplaptálcáról nem felejtették le a kötelező szerelőablakot, valamint a ház teljes magasságában egy kábelvezető csatorna fut végig a rendezett légtér elérése érdekében. A hűtés már gyárilag is elég erősnek mondható a maga 2 x 140 mm-es elülső és egy 120 mm-es hátsó ventilátorával, mely igény esetén további légkavarókkal, esetleg vízhűtéssel fejleszthető, amihez előkészítést is láthatunk a hátlapon.


[+]

A kellemes összkép ellenére vételára moderáltnak mondható, a LanCool PC-K65-ért mindössze 99 dollárt kérnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés