Hirdetés

Lian Li PC-7H midi ház – elegáns külső, rugalmas belső

Hirdetés

A minőségi alumíniumházairól ismert Lian Li újabb minimalista terméket mutatott be a PC-7H személyében. A 210 x 473 x 490 mm-es midi torony 5,8 kg-ot nyom és ATX és microATX szabványú alaplapokat fogad. A ház fekete (PC-7HB) és ezüst (PC-7HA) variánsa mellett egy kívül-belül fekete modell (PC-7HX) is elérhető lesz. Megjelenése teljesen klasszikus, abszolút szimmetrikus és egyszerű, a minőségérzetet pedig a szálcsiszolt alumínium felületek fokozzák.


[+]

Előlapján az apró márkajelzésen kívül a két elülső 140 mm-es ventilátor süllyesztett légbeömlője látható, fölötte 3 x 5,25”-es külső meghajtóhely tornyosul. Az I/O panel (2 x USB 3.0 port, mikrofon bemenet, fülhallgató kimenet) a ház tetején egy ajtó mögött kapott helyet, hogy a színes aljzatok se bontsák meg az összképet. Az alapesetben használaton kívüli felső ventilátorhelyek is alumínium takarólapokkal a tetőbe simulnak.


[+]

Szerszámmenetesen szerelhető beltere méretkategóriája ellenére kellően szellős, egy átlagos konfiguráció minden komponense biztosan gond nélkül befér. A gyártó az egyedi igényeket szem előtt tartva úgy alakította ki a 90 fokban kiforgatott merevlemezkeretet, hogy az egy mozdulattal eltávolítható, így még nagyobb tér szabadítható fel. A keretbe egyébként 4 x 3,5”-es és a tetejére egy 2,5”-es adattároló rögzíthető.


[+]


[+]

Az alaplaptálca hozza a szükséges minimumot, ami pedig a korlátozásokat illeti; a processzorhűtő magasságát 170, a videokártya hosszát 400 mm-ben maximalizálták. A gyárilag beépített két elülső 140 mm-es és egy hátsó 120 mm-es ventilátor már alapból tisztességes kereszthuzatot teremt, de a már említett két felső és egy oldalsó 120 mm-es lehetőséggel ez tovább fokozható. A biztonság kedvéért két tömlőfuratot is kialakítottak a ház hátán.


[+]

A Lian Li PC-7H midi ház megjelenése még ebben a hónapban esedékes, vételára 119 dollár lesz.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés