Az LG is betipeg az UHD Blu-ray piacra

Az UP970 támogatja a Dolby Vision formátum kezelését, és képes elérni a netes 4K HDR forrásokat, és ha minden igaz, nem lesz gyilkos ára.

A várakozásoknak megfelelően az LG 2017-ben színre lép saját Ultra HD Blu-ray asztali lejátszójával, amely tehát képes a 4K felbontású, HDR videókat, filmeket tartalmazó lemezek kezelésére. Az UP970-ről azt ígérik, hogy megbirkózik majd a HDR10 mellett a Dolby Vision HDR formátummal is, ami egyelőre még nem számít általánosnak ebben a termékcsoportban.

LG UP970
LG UP970 [+]

A készülék természetesen rendelkezik beépített médialejátszó alkalmazással, amelyre az USB porton, vagy a hálózaton keresztül is eljuttathatóak a 4K HDR videók. Emellett lehetővé teszi a nagy felbontású, nagy dinamikatartományú filmek online streamelését is az olyan tartalomszolgáltatókról, mint a Netflix vagy az Amazon. Az UP970-es két HDMI porttal rendelkezik: egy HDMI 2.0a csatlakozással az Ultra HD kimenetekhez és egy HDMI 1.4-es csatlakozással az audiokimenetekhez, melyen keresztül hifi eszközökkel – például AVR-rel vagy hangszóróval – köthető össze, emellett ellátták egy Ethernet csatlakozóval is. Az átlagos dizájnnal bíró, külsejében a vállalat hagyományos Blu-ray lejátszóit idéző modell áráról még nem árult el konkrétumokat az LG, de a pletykák szerint 200 dollárnál nem fog többe kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés