Hirdetés

Nem szereti a Wi-Fi routereket az LG 5K-s kijelzője

Az UltraFine 5K még az új MacBook Pro gépeket is képes lefagyasztani, de szerencsére lesz javítás, bár csak hardveres formában.

Az LG UltraFine 5K kijelző még az elmúlt év októberében mutatkozott be. A terméket a cég kifejezetten a MacBook és MacBook Próhoz kínálta egy kisebb, 4K-s testvér mellett. Sajnos az 5K-s, egészen pontosan 5120x2880 pixeles felbontás megjelenítésére képes modell nem tökéletes, mivel többen arra panaszkodtak a beszerzett példány után, hogy a Wi-Fi routereket egyáltalán nem szereti, így a két egységet kétméteres távolságon belül elhelyezve a kijelző egyszerűen kikapcsolhat, illetve igen jellemző, hogy a kép torz formában jelenik meg.

Az LG most reagált az esetre és tulajdonképpen elismerték, hogy az UltraFine 5K-s modell nem kapott elég jó árnyékolást és ez okozza a gondokat. A cég jelezte, hogy a februárban gyártott modelleknél már javították a hibát, így ezek már elviselik a közel helyezett Wi-Fi routereket.

Mivel hardveres hibáról van szó, így ezt nem lehet otthoni körülmények között javítani. Cserére jogosító visszahívás ugyanakkor nem lesz, a hivatalos szerviz minden esetben el fogja végezni a díjmentes javítást. Ezzel kapcsolatban az LG terméktámogatási részlege ad bővebb felvilágosítást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés