Közösség: Sziget, foci, PROHARDVER!

Az alábbi "hír" beszámol egy, a napokban történt eseményről. Történt ugyanis (még régen), hogy pár lelkes PROHARDVER!-es úgy döntött, ők bizony focizni mennek. Így is tettek, és tesznek azóta is, rendszeresen. Miután a házigazdák legkevésbé sem szeretnének semmi jónak az elrontói lenni (sőt), megígérték, hogy felkarolják az eseményt...

... az ilyen "közösség szervező kezdeményezések" ("hivatalosak vagyunk") ugyanis üdvözölendők, támogatandók, szeretendők. Fogadjátok hát szeretettel rlazol beszámolóját:

Most jöttem meg. Szégyenszemre leültem, pedig BMV-vel jöttem (Busz-Metró-Villamos). Volt helyem, mert olyan izzadt és büdös vagyok, hogy phű.

Nos, a múltkor megdicsértem a társaságot a pontossága miatt, mostanra már fejlődtünk. Bár én menetrendszerűen megérkeztem 16:10-re (ilyenkor persze jól jön a BKV), ez nem mondható el mindenkiről. De, legalább volt annyi eszem, hogy az első negyed órát leszámítva árnyékban várakozzak.

Először befutott kisqpi és saky, majd egy zöld biciklin boygo. Ekkor már aggódtunk, mert senkinél nem volt labda. Aztán jött DrSoul majd Veron és Som@, és elegen is lettünk meg labda is volt, DrSoulnál, ha jól emlékszem. Heten kezdtük a játékot, és bölcs előrelátásnak bizonyult a fehér pólók elhozatala. A színespólósok (boygo, Veron és jómagam) emberhátrányban is magabiztosan tartottuk a labdát, tetszetős támadásaink végén kialakult gólhelyzeteinket azonban rendre kihagytuk, egy kivételével. A létszámfölényben lévő ellenfél elvétve vezetett támadásaiból azonban rendre bepattant a labda, így 2-1 lett, mire Pötyi is megjött. Késésére mentségül szolgál a társaságában lévő szőke hölgy. Pötyi egyébként szvsz jól megszedheti magát ezeken a meccseken, mert a múltkor Macintosh-os, most pedig Inteles mezben jött (múltkor nem késett ennyit)... vajon ki győzte meg közben? Ja, és nekünk innentől egy Celeront kellett kergetnünk, akit többször csak mindenféle IRQ-val lehetett megállítani.

Szóval némiképp módosult a felállás, kisqpi átjött a színesekhez, Pötyi a fehérekhez, szoros meccsen éppen 4-4-re vezettünk (ez így helyes), amikor feltűnt négy japán, labdával.

Persze hívtuk őket, így kiderült, hogy kínaiak, és csak 3-an szándékoznak beszállni, egyiküknek nincs megfelelő cipője. Kettőjük a kínai szabványügyi minisztérium előírásainak megfelelően vasággyal se nyomott többet 40 kilónál, de az általunk Tomnak hívott srác a maga 205 centijével és legalább 110 kilójával, ijesztő, de nagyon kedves jelenségnek bizonyult. Ho, a vezetőjük hamarosan bemutatott nekünk egy erdélyi srácot (szintén kínai szabvány, a súlya alapján), aki szintén velük jött... mondták, hogy majd jön néhány olasz is.

Hát legyen! Gondoltuk lesznek vagy még 3-an, max 4-en. Elrendeződtünk, és már 6-6-ra vezettünk, amikor egy kisebb hadsereg jelent meg a pálya szélén. Mint kiderült, az olaszok. Annyian voltak, mint az olaszok. Volt köztük spanyol, portugál, olasz vegyesen. Nálunk gyakorlaton lévő orvostanhallgatók voltak, összesen legalább 25-en. Igaz, ebből csak 10 akart játszani (egyikük mezítláb, boxeralsóban kavart a balszélen, hát noooormááális??? )

Itt egy fél órás szünet következett, amíg a felmerülő számtalan variációból DrSoul olaszul, jómagam és Ho angolul, Fabio, az olaszok Duceja pedig mindkét nyelven megbeszéltük, hogy legyen. A kínaiak meg az erdélyi srác csatlakozott hozzánk, és így 12-en lettünk, nagyjából 10 percenként cserélgettük egymást, hogy kb. mindig 8-an legyünk a pályán -- ugyanezt tették az olaszok is. Részünkről születtek mindenféle, hokihoz hasonló, 4 fős sorok, de ezeket egy pillanatig se tartottuk be. Egyébként ők se a 8-as létszámot.

A Medikus Világválogatott - Prohardver+Kína meccsen hamar látszott, hogy mi már egy jó órát futottunk és lemerevedtünk, ráadásul szervezetlen futballunkban csak Tom, a védelem tengelye (legalább 200000 köbcentis tengelyről van szó) és kisqpi, a csodakapus állta a sarat (szó szerint), meg az olaszok színpadi mutatványait. A nagyszámú külföldi medika révén határozottan idegenbeli meccseknek megfelelő hangulatban játszottunk, de nagyon lelkesen.

A 16 (18) játékos miatt nagy veszély nem alakult ki egyik oldalon sem, ami mégis, azt nálunk fogta a kapus vagy kivágta Tom, náluk meg ugyanezt tette a kapufa.
De végül a frissesség győzött (boygo-nak ráadásul korábban kellett eljönnie), 4-1 lett végeredmény, sajnos oda. És amennyiben Fabiót még egyszer látjuk, csúnyán el lesz verve, bár nem egészen tudom miért, de ez a csapatdöntés. Lefújás után 6389 géppel (számoltam!) készítettek csapatképet, állítólag majd küldik DrSoulnak, de hiszem, ha látom, ugyanis egyik se volt digitális. Mármint a kamerák közül.

Dióhéjban ennyi. Nagyon jót játszottunk, sajnálhatja, aki nem volt ott, mert ez nagy buli volt!!!!


Bővebben itt olvashattok a PROHARDVER!-es focimeccsek elő- és utóéletéről...

Előzmények

Hirdetés