Hirdetés

Kisnövésű Scythe hűtő a láthatáron

A 100 wattos TDP-re felkészített Shuriken 2 hűtő elsősorban az erős Mini-ITX konfigok tulajdonosai számára lehet érdekes.

Hirdetés

Új processzorhűtővel bővült a Scythe palettája (még ha ez a gyártó weboldalán nem is látszik), mely a méretével nem, teljesítményével annál inkább kitűnik a kategóriatársak közül.


[+]

Az alacsony profilú, főleg Mini-ITX alapú számítógépekbe tervezett eszköz az alaplapra merőleges, alumíniumból készült hűtőbordát kapott, melynek szellőzéséről egy PWM vezérlésű, 92 mm átmérőjű Kaze Flex ventilátor gondoskodik. A lapátok percenként 2500 fordulatra is képesek, maximum 23,2 dB-es zajszintet produkálva, jobb pillanataikban pedig elérhetik a 41,3 CFM-es légszállítási értéket is.


[+]

Az 58 mm magas és 350 g tömegű hűtő nikkelezett réz talpon keresztül érintkezik a processzorral, melyek közül akár a 100 W TDP-s modelleket is képes megszabadítani terhüktől. A hőt négy darab, egyenként 6 mm átmérőjű hőcső továbbítja a lamellák felé.


[+]

Az AMD AM4 és Intel LGA 115x foglalattal megáldott CPU-kkal kompatibilis Scythe Shuriken 2 SCSK-2000 várhatóan december elejétől lesz megvásárolható, egyelőre ismeretlen áron.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés