Hirdetés

Ventilátorokkal bővít a Be Quiet

A Shadow Wings 2 a csendet kedvelőknek készült, a Pure Wings 2 HS pedig inkább a kedvező árra gyúrt.

Két új ventilátorcsaláddal egészíti ki termékpalettáját a Be Quiet: a Shadow Wings 2 szériát a csendes működésre optimalizálták, míg a Pure Wings 2 High Speed inkább afféle mindenes lett, melynél a kedvező ár/érték arány elérése volt a cél.


[+]

Az előbbieket lassú fordulatszám jellemzi, és leginkább házak szellőztetésére ajánlottak, hiszen alacsony statikus nyomással bírnak – esetükben extra a rezgéscsillapító felfüggesztés. A sorozat tagjai 12 (max. fordulatszám 1100 rpm) és 14 cm-es (max. fordulatszám 900 rpm) méretben érhetőek el, PWM- vagy sima DC vezérléssel. Az árak a 3 tűs csatlakozóval szerelt 12 cm-es Shadow Wings 2 16 eurójától a PWM-es, 14 tűs modell 19 eurós áráig terjednek.


[+]

Az eddig is elérhető Pure Wings 2-t kiegészítő High Speed sorozat már sokoldalúbb felhasználásra készült, magasabb statikus nyomásával vízhűtések radiátorára is felszerelhető, mehet hűtőbordákra és persze házak oldalára is. Kilenc lapáttal, 80 000 üzemórát ígérő csapágyazással rendelkezik. A családtagok opciói egyébként megegyeznek, tehát itt is 12 és 14 cm-es, 3 és 4 tűs modellek között válogathatunk. A fordulatszámok 2000 illetve 1600 rpm-ig nőhetnek, az árspektrum 12,5 eurótól 14 euróig tart.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés