Fémvázba burkolózik a Kingston DataTraveler SE9

A Kingston bejelentette a DataTraveler SE9 (Special Edition 9) jelzésű pendrive-ot, mely a kialakítás tekintetében nagyon hasonlít a pár napja megjelent DataTraveler 109-hez, de a termék műanyag helyet fémvázat kapott. A kisméretű újdonság USB 2.0-s interfészt használ, és 4, 8, valamint 16 GB-os kapacitással érhető majd el. A fémburkolatnak köszönhetően a strapabírása nem éppen átlagos, továbbá a kialakítása is mellőzi a kupakot.

Kingston DataTraveler SE9
Kingston DataTraveler SE9

Mivel limitált példányszámban megjelenő megoldásról van szó, így a Kingston csak rövid ideig biztosítja a forgalmazást. A DataTraveler SE9 szállítása már megkezdődött, így napokon belül feltűnik majd a nagyobb webáruházakban. A termékek árazása a kapacitás függvényében 6,5 euró, 9,9 euró, illetve 15,9 euró lesz.

Kingston DataTraveler SE9
Kingston DataTraveler SE9

Ha a vásárló számára érdektelen a teljes fémborítás, akkor a DataTraveler 109 is nagyon jó megoldás lehet, hiszen a fenti újdonsághoz képest csak a műanyag váz jelenti a különbséget. Ebből a termékcsaládból azonban csak 8 és 16 GB-os kivitel érhető el, továbbá szín is kiválasztható, így lehet fekete, fehér, ezüst, világoskék, rózsaszín, narancs és zöld pendrive-ot is venni.

Kingston DataTraveler 109
Kingston DataTraveler 109

A 39 x 12,35 x 4,55 mm-es DataTraveler 109 már Magyarországon is elérhető. A fogyasztói ár a kapacitástól függően 2500 és 5200 forint.

Apróbb extra, hogy a Kingston egy szoftvert is mellékel a termékekhez, mely az urDrive névre hallgat. Lényegében egy apróbb programcsomagról van szó, mely Norton adatvédelmi szoftvert, pár játékot, böngészőt, adatmentő programot, illetve egy szülői felügyeletet megkönnyítő alkalmazást jelent. Természetesen a nem ingyenes szoftverek csak korlátozott ideig használhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés