Hirdetés

USB 3.0-val gyorsult a Corsair Flash Voyager GT, Voyager és Survivor pendrive-ja

Hirdetés

Harmadik sebességbe kapcsolt végre a Corsair is, kedvelt pendrive-jai, a Flash Voyager GT, a Voyager és a Survivor modellek így hamarosan 3.0-s USB csatlakozóval felszerelve is beszerezhetőek lesznek. Ez által értelmet nyer nagy kapacitásuk is, amit talán már kicsit kevesebb idő lesz megtölteni.

Corsair Flash Voyager GT USB 3.0
Corsair Flash Voyager GT USB 3.0 [+]

A víznek is ellenálló gumiburkolatos Voyager GT USB 3.0 modell ennek köszönhetően akár 135 MB/s-os olvasásra és 83 MB/s-os írásra is képes lesz. Két méretben érkezik, a 32 GB-os 59 dollárba, míg a 64 GB-os 129 dollárba kerül majd.

Corsair Flash Voyager USB 3.0
Corsair Flash Voyager USB 3.0 [+]

A 73 x 22 mm-es Flash Voyager USB 3.0 is gumiburkolatos, így ezt sem kell túlzottan féltenünk a leejtéstől, vagy akár a portól, víztől sem. Jóval kisebb kapacitásokban lesz kapható, a 8 és 16 GB-os változatáért 17 és 24 dollárt kérnek. Harmadikként pedig a fém-, egészen pontosan alumíniumburkolatos, henger alakú Survivor 3.0 mutatkozott be, ami ugyancsak védelmet ad a víz, ütések, rázkódások és a por ellen. A 8 GB-os kiadás 28 dolláros, a 16 GB-os pedig 35 dolláros áron érhető el.

Corsair Flash Survivor USB 3.0
Corsair Flash Survivor USB 3.0 [+]

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés