Kihajtható hangszórókkal érkezik a Samsung K5

Hirdetés

Különös megoldásával emelkedik ki a médialejátszók mezőnyéből a koreai Samsung legújabb, K5 típusnévvel illetett médialejátszója. Az OLED-kijelzővel, illetve érintőmezős vezérlőfelülettel rendelkező készüléken a tervezők elhelyeztek egy sztereó hangszórópárt is, mely a gyártó közleménye szerint méretéhez képest meglepően jól szól, mindazonáltal ha a környezetet zavarja a zene, a hátlap belső felére került hangszórók egy mozdulattal becsúsztathatók a K5 alá.

A kettényesett Samsung K5 a szokásos médiaformátumokat támogatja, azaz MP3 és WMA (DRM) zenéket játszik le, valamint 1,7 hüvelykes kijelzőjén JPEG képeket jelenít meg. A 2 és 4 gigabájtos kapacitással érkező lejátszó mindemellett FM rádiót, valamint ébresztőfunkciót kínál – utóbbinál lehetőség nyílik arra is, hogy a tulajdonos reggel kedvenc zeneszámára ébredjen. A K5 akkumulátora a gyártó közleménye szerint akár 30 órányi folyamatos zenelejátszást is enged felhasználójának (vagy maximum 6 órát a hangszórók használatakor).

A Samsung K5 szeptember 10-én kerül a boltokba, egyelőre fekete színben, hölgy vásárlóknak jó hír mindazonáltal, hogy hamarosan érkezik egy rózsaszínű változat is. A lejátszó 2 gigabájtos változata 210, a 4 gigabájtos modell 260 dolláros ajánlott fogyasztói áron (rendre 46 000 és 56 000 forint) debütál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés