2019. augusztus 24., szombat

Útvonal

Hírek » Hűtés rovat

Kicsi a hűtő, de erős

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Cooler Master Vortex Plus nem túl nagy méretéhez komoly hűtőteljesítmény társul.

Hirdetés

A Cooler Master bejelentette a Vortex Plus névre keresztelt univerzális processzorhűtőjét, mely a mai megoldásokhoz viszonyítva, aránylag kompakt méretben szeretné hűvösre tenni a piacon kapható összes központi egységet. A termék egy megszokott koncepcióra épül, így a négy darab, közvetlenül a processzor felülethez illeszkedő hővezető cső az alumínium bordába vezeti a forróságot, ahol a 92 mm-es ventilátor gondoskodik az aktív hűtésről. A légkavaró percenkénti fordulatszáma 800 és 2800 között lehet, és az utóbbi értékhez 35 dBA-es zajszint zartozik.

A 116 x 100 x 84 mm-es méretű termék 445 grammot nyom, a processzorral érintkező felület pedig – a réz alapú hővezető csöveket leszámítva – alumíniumból áll. Az AMD Socket 754, 939, AM2, AM2+ és AM3 valamint az Intel LGA775, LGA1156 és LGA1366 foglalatra felszerelhető hűtőhöz a gyártó gumitalpakat is biztosít, amit a ventilátor alá lehet helyezni, csökkentve az aktív működés közben fellépő vibrációt.

A Cooler Master Vortex Plus tavasszal kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem nyilatkozott a gyártó.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.