Két új pendrive jön az ADATA műhelyéből

A friss jövevények egyforma külsővel, de különböző csatlakozóval érkeznek.

A memóriákról és adattárolókról ismert ADATA két új pendrive-ot is bemutatott, amelyek bár külsőre megegyeznek, sebesség szempontjából már más ligában játszanak. Mindkét modell átlátszó műanyag burkolatot és befordítható USB Type-A csatlakozót kapott. Ez utóbbi az UD330 esetében 3.1-es, míg az UD230-nál már csak 2.0-s verziójú. A maximális kapacitás szintén eltérő, az UD230 legfeljebb 64 GB-os, az UD330 pedig akár 128 GB-os kiszerelésben is megvásárolható.

ADATA UD330
ADATA UD330 [+]

Az eszközök 32,4 x 18,6 x 12,2 mm méretekkel lettek megáldva, ebbe belefért még egy fül is, aminek segítségével akár kulcstartóra is felfűzhetjük a fejlesztéseket. A kis méretet a Chip-On-Board (COB) gyártási eljárás teszi lehetővé, ennek köszönhetően az esetleges vízbeejtés, illetve a por és az ütések sem tesznek kárt az adatainkban.

ADATA UD230
ADATA UD230 [+]

A gyártó oldaláról ingyenesen letölthető ADATA UFDtoGO és OStoGO szoftverei mindkét modellel kompatibilisek, előbbivel tömöríthetjük és AES 256 bites titkosítással láthatjuk el a tárolt adatokat, míg utóbbival bootolható eszközt készíthetünk.

ADATA UD230 és UD330
ADATA UD330 [+]

Választható színek szempontjából a fekete mindkét újdonság esetén elérhető, a kék viszont csak az UD230 kiváltsága, az UD330 cserébe választható piros színben is. A piacra kerülésről és a várható árazásról még nem kaptunk információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés