SSD-t vagy HDD-t fogad az ADATA új külső háza

Az ED600-zal egy mozdulattal lehet cseppálló, porvédett, rázkódásvédelemmel ellátott meghajtónk.

Az ADATA az idei CES-en számos adattárolót, vagy erre a területre szánt kiegészítőt mutatott be, és itt olyan termékek is ki voltak állítva, amelyek már a megjelenés küszöbén álltak. Ide tartozik például az ED600 jelölést viselő külső merevlemezház. A külcsínt nézve a fekete, robusztus felépítésű újdonság 136 x 96 x 19 mm-es méretekkel rendelkezik, amelyből lehet sejteni, hogy 2,5 hüvelykes SATA csatlakozójú SSD-t, illetve HDD-t fogad, ezen belül is kompatibilis a 7, illetve 9,5 mm-es modellekkel.


[+]

A kiszemelt háttértár behelyezése rendkívül egyszerű, mivel nem igényel szerelést, a rögzítésben kiemelt szerepe van a burkolaton belüli szilikonrétegnek, amely a rázkódásvédelemben, valamint tömítésként a nedvesség, illetve a por elleni védelemben veszi ki a részét. Az ED600-ban tárolt meghajtó fizikai védelmét az alkalmazott retesz biztosítja, így a véletlen balesetektől sem kell tartani.

 


[+]

A külső ház 5 Gbps-os tempóra képes USB 3.1-es interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógépekhez, vagy éppen a konzolokhoz. Az árról és az elérhetőségről még nincs pontos információ.

Azóta történt

Hirdetés