Két új fejhallgatóval adott magáról hírt a Puro Sound Labs

A családi vállalkozásként indult cégnek nem csak a hangminőség, de hallásunk megóvása is fontos.

A zajártalom okozta halláskárosodás (NIHL – Noise Induced Hearing Loss) ellen küzdő Puro Sound Labs első friss kreálmánya a játékosoknak szánt PuroGamer headset, ami sok mindent örökölt a gyerekeknek készült BT-2200-as modelltől; az alapvető felépítést, a jóféle összeszerelési minőséget, a szerény tömeget (300 gramm), a komfortos, környezeti hangokat izoláló fülpárnákat (75 százalékos izoláció) és a 85 dB(A)-nél beficcenő, hangerőt limitáló filtert. A zajkeltés 50 mm-es, grafén egységek feladata és a csomagot egy leválasztható, zajszűrős boom mikrofon teszi teljessé.

Puro Sound Labs PuroGamer
Puro Sound Labs PuroGamer [+]

A dobozban kapunk mellé egy hordszütyőt, egy 3,5 mm-es jack splitter kábelt, valamint egy kontrollert. Az eszköz asztali számítógépekkel, PlayStation 4-gyel, Xbox One-nal, továbbá egyéb mobileszközökkel egyaránt kompatibilis, és 80 dollár ellenében szeptember közepétől már előrendelhető a gyártó saját webshopján keresztül. A szállítás október 11-én veszi kezdetét.


[+]

A második újdonság az alumínium fejpánttal és 87 százalékos zajszigetelést biztosító, műbőr (protein leather) fülpárnával rendelkező, összecsukható, Bluetooth interfésszel operáló, JuniorJams nevezetű fejhallgató, melyet a BT-2200-as mintájára a fiatalabb felhasználók számára készítettek. Csakúgy, mint a PuroGamer, ez is hadrendbe állítja a cég kiegyensúlyozott frekvenciaválasz görbéjét (Balanced Response Curve), ami a hangerő szűrővel egyetemben garantálja, hogy nem fogunk pár éven belül megsüketülni.

Puro Sound Labs JuniorJams Puro Sound Labs JuniorJams
Puro Sound Labs JuniorJams [+]

Az akkumulátor 22 órás üzemidőt (és 200 órás készenléti időt) ígér, a láncbakötés funkciója pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre két JuniorJamsszel fogadjunk jelet egyetlen hangforrásból. Ha a telepek üresek, hiába a körülbelül 9 méteres hatótáv, de a mellékelt, 3,5 mm-es jackben végződő kábellel vezetékesen is használhatjuk a kétféle színkombinációban gyártott, 50 dollárt kóstáló perifériát. A 30 napos, pénzvisszafizetési garanciát mindkét típus esetében 1 év teljeskörű jótállás egészíti ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés