Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egy mai cikk, viszont hátha jár erre valaki, akinek ml120l tuf gaming edition van, 3 hónapja vettem a gépet amin ez a proci hűtő van, és néhány hete hangja van, olyan mint amikor egy ventilátor csapágyas (de nem a ventilátor a gond) pattogó hangot ad, ha jobbra vagy balra megdöntöm a gépet, lehet hallani a folyadék áramlást, és utána megszűnik a hang 1-2 percre de azután újra előjön, idegesítő nagyon, éjszaka nem is lehet bekapcsolva hagyni. Valakinek esetleg tapasztalata?
-
NightGT
senior tag
MasterAir MA410P = átnézve ez egy Hyper 212 Evo, 150W gyári max (gyakorlatban inkább ~120 max), némi extra dizájnnal...még a ráfogató sínek is ugyanazok
Láttam már könnyebben szerelhető darabot, de ha a hátsó rögzítőkeret a lapra rámegy, akkor onnantól akár tűreszelővel is ráhenkelhető mindenre. A lefogató csavarok is ugyanazok, kicsit magasak, ami kár...nem lehet fél centinél jobban lejebb csúsztatni a ventit a lamellák alá, pedig úgy nagyon szépen fújná a szemből lévő VRM hűtőt, kondikat...bár valamennyit kap így is. Mintha láttam volna torony coolert, amiben ez már a gyári koncept része. Talpa van elvileg továbbfejlesztve, de az eredetileg is jó volt.Ventillátor viszont 4 éve még gyenge volt rajta, ez másfajta. Kérdés, h milyen minőségű. RGB, tuf dizájn van...de 40 euróból én inkább ezt venném (ha 161 magas belefér)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SUSE Linux
- Androidos tablet topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Láttam már könnyebben szerelhető darabot, de ha a hátsó rögzítőkeret a lapra rámegy, akkor onnantól akár tűreszelővel is ráhenkelhető mindenre. A lefogató csavarok is ugyanazok, kicsit magasak, ami kár...nem lehet fél centinél jobban lejebb csúsztatni a ventit a lamellák alá, pedig úgy nagyon szépen fújná a szemből lévő VRM hűtőt, kondikat...bár valamennyit kap így is. Mintha láttam volna torony coolert, amiben ez már a gyári koncept része. Talpa van elvileg továbbfejlesztve, de az eredetileg is jó volt.