Hirdetés

Kellemes FreeSync monitor az ASUS-tól

A VG258Q TN panellel, Full HD felbontással érkezik, és megpakolták játékosoknak szánt funkciókkal is.

Új, játékosoknak szánt kijelzővel készül piacra lépni az ASUS: a VG258Q nem tagja a ROG családnak, így inkább átlagos specifikációkkal (és remélhetőleg átlagos árral, bár ezt egyelőre nem tették közzé) rendelkezik, és kinézete is kevésbé extrém.


[+]

A képernyő alapját egy Full HD felbontású, 24,5”-es TN panel adja, amely 400 cd/m² fénysűrűséget, 1000:1 kontrasztarányt, 1 ms-os GtG válaszidőt és 72%-os NTSC lefedettséget kínál, mindehhez pedig PWM-mentes háttérvilágítás tartozik. A FreeSync-kompatibilis hardverrel DisplayPort bemeneten keresztül 40-144 Hz közötti frissítési frekvencia várható, ezenkívül pedig HDMI és dual-link DVI csatlakozók állnak rendelkezésre.

Az extrák között szerepel a pivottal is rendelkező, magasságában állítható állvány és a beépített hangszóró, USB hub azonban nincs. A további képességek tekintetében az ASUS-tól megszokott funkciókat találjuk, azaz a GamePlus, GameFast és GameVisual triót, valamint rendelkezésre áll az ASUS-féle ELMB (Extreme Low Motion Blur) technológia is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés