Hirdetés

2019. május 23., csütörtök

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

A Just Cause 4-et vette célba a friss Radeon Software

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A 18.12.1-es eszközillesztőn látszik, hogy az AMD már az éves nagyobb frissítésre koncentrál.

Hirdetés

Az AMD elérhetővé tette a 18.12.1-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely a következő héten megjelenő, Just Cause 4 című játékokhoz kínál új profilt. Más újítást, vagy éppen hibajavítást a meghajtó nem kínál, mivel a vállalat már az idei nagyobb frissítésre készül.

A 18.12.1-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.12.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.