Vezetékmentes numerikus padot prezentált a Glorious

A hamarosan érkező, hot swapes megoldás remekül pótolja majd a dedikált számbillentyűk nélküli tasztatúránk hiányosságait.

Az elsősorban játékosokat célzó perifériáiról ismert Glorious a napokban egy hasznos kis apparátust mutatott be, ami a kompakt billentyűzetünket hivatott kiegészíteni, hogy ne kelljen majd az egérpadunkat tologatni az asztalon amiatt, mert az online lövölde végeztével a teljes értékű klaviatúránkkal kezdenénk munkába. Természetesen egy különálló (mechanikus) numerikus padról van szó, ami a GMMK Numpad nevet kapta, és számos igen vonzó termékjellemző birtokában van.


[+]

A 5.0-s Bluetooth LE kapcsolattal vagy vezetékkel kommunikáló, 17 programozható gombbal, egy benyomható tárcsával, meg egy ugyancsak programozható csúszókapcsolóval ellátott, gasket mountos apróság gyárilag megkent, lineáris karakterisztikájú Glorious Fox switch-ei (öttűs) gyorscserés foglalatokban nyugszanak, és száraikon kettős fröccsöntéssel készített ABS kupakok trónolnak. A GSV2 stabilizátorokkal szerelt újdonság készülékháza eloxált alumíniumból van, és ahogy az várható volt, a 16,8 millió színű RGB világítás sem hiányzik, ráadásul nem csupán a billentyűk, hanem egy oldalsó fénysáv is felpislákol az éjszakában.


[+]

A 2 éves garanciával értékesítésre kerülő, egy feltöltéssel nagyjából 76 órás üzemidőt prognosztizáló ketyere kompatibilis a vállalat Core, illetve QMK szoftvereivel, és a Windows, valamint macOS operációs rendszereken kívül mobilplatformokkal egyaránt összepárosítható. A képek tanúsága szerint két színben (Black Slate, továbbá White Ice) választható eszköz dobozára 130 dolláros árcédulát fognak ragasztani, és az előrendelések felvétele augusztus 16-án veszi kezdetét.

Előzmények

Hirdetés