Itt az új Roccat Kone AIMO

A felhasználók visszajelzéseit is figyelembe vették a Roccat Kone legújabb változatának tervezésekor.

Tíz éves a Roccat Kone egere, így éppen időszerű volt valamilyen különleges változattal piacra lépni. Ez a keresztségben a Kone AIMO nevet kapta, és a cég állítása szerint tervezésekor nagymértékben támaszkodtak a felhasználóktól kapott visszajelzésekre. Úgy tűnik, ezek között a kivilágításra vonatkozók is voltak, az újdonságok között ugyanis szerepel, hogy az eddigi kettőről immár négyre bővült a világító csíkok száma, amelyek természetesen integrálhatók a Roccat meglévő rendszerébe.


[+]

De lépjünk is tovább az RGB-ről a hasznosabb irányokba: az AIMO esetében az ergonómiára is igyekeztek figyelni, és a visszajelzések alapján kicsit változtattak a konstrukción, miközben az egér alapja tulajdonképpen nem módosult. Talán az egyik legfontosabb különbség, hogy került rá két vékony gomb, amely a hüvelykujjunk alatti részen helyezkedik el, és egy nagyobb, amelyet ezen ujjunk lefelé mozdításával érünk el. Az egérre felkerült a 4D Titan görgő, aljában pedig a PixArttal közösen készített Owl-Eye érzékelő dolgozik, 12 000 dpi maximális felbontással, 50 g maximális gyorsulással és 250 ips sebességgel.

Az egér viselkedését elég jól testre lehet szabni, szoftverből kapcsolható az angle snapping, beállítható a lift-off távolság, az egér belsejében pedig egy 32 bites processzor dolgozik 512 kB memória társaságában, amely a makrók tárolására szolgál. A Kone AIMO egyébként Swarm kompatibilis, a beállításokat a felhőn keresztül is magunkkal vihetjük bárhova. Az egér a súlyosabb kategóriába tartozik, tömege 130 gramm, ára pedig 70 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés