Hirdetés

Itt a legnagyobb Silent Base

A Be Quiet! új 802-es modelljét kihegyezhetjük csendre vagy a tökéletes szellőzésre is.

Hirdetés

Felfelé bővíti Silent Base sorozatát a Be Quiet a ma bejelentett 802-es változattal, mely November 17-étől lesz elérhető, 160 eurós áron fém, illetve 170 eurós áron edzett üveg oldallappal.


[+]

Az új terméket a gyártó úgy tervezte, hogy a felhasználó maga dönthesse el, hogy a csendet vagy inkább a szellőzést preferálja – nagyjából úgy, ahogy azt például a Pure Base 500/600 esetében is láthattuk, azzal a különbséggel, hogy itt nemcsak a hangszigetelt, teli fedlapot lehet lecserélni egy szellőzősebb verzióra, de az előlapot is. Természetesen minden szükséges alkatrész tartozékként ott van a dobozban, a felhasználónak tehát nem kell plusz pénzt áldoznia erre. És ha már tartozékok: a Silent Base 802 három előre telepített Pure Wings 2 140 mm-es légkavaróval érkezik (RGB nélkül), melyekből kettő elöl, egy pedig hátul teljesít szolgálatot, vezérlésükről pedig külön hatcsatornás kontroller gondoskodik.


[+]

Az E-ATX lapméretig bevethető, 7+2 bővítőkártyával pakolható gépházban az alaplapi tálca is megfordítható, háttértárból pedig egy kisebb szerverre elegendő mennyiséget is beépíthetünk, hiszen gyári kiszerelésben három 3,5”-es és hét 2,5”-es meghajtó passzírozható be, de utólagos kiegészítőkkel ezek a számok hétre illetve tizenötre bővíthetők. A feketében és fehérben elérhető ház további fontos jellemző lenézhetők az alábbi ábráról.


[+]

Előzmények

Hirdetés