Hirdetés

"IntelAktív" nap az Intellel Budapesten

Az Intel és a partner cégei ma és holnap az „IntelAktív Nap” elnevezésű rendezvényen bemutatják a nagyközönségnek azokat a korszerű személyi számítógépeket, noteszgépeket és „házi digitális központokat”, amelyek az idei év technológiai újdonságait tartalmazzák. A MOM Park Bevásárlóközpontban rendezett bemutató célja az is, hogy demonstrálják a számítógép kezelésének egyszerűségét, illetve azt, hogy milyen sokrétű szórakozási lehetőséget nyújtanak ezek a rendszerek.



A rendezvény ezen kívül bemutatja a számítástechnika idei legfrissebb technológiai újdonságait: az Intel® Centrino™ mobiltechnológiával felszerelt notebookokat, a ma kapható legnagyobb teljesítményű asztali számítógépeket, a Pentium® 4-es, 3,2 GHz-es, a Hyper-Threading technológiát támogató processzorral rendelkező PC-ket. A két nap folyamán a legváltozatosabb alkalmazásokat mutatják be: videovágás, képszerkesztés, internetezés, videolejátszás, nyelvtanulás, hangszerkesztés, melyek akár egyidőben is futtathatók a HT-technológiának köszönhetően.

A rendezvényen kiállított konfigurációk a Sulinet Expressz program keretében is megvásárolhatók. A bemutató mindkét napon 21 óráig fogadja az érdeklődöket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés