2019. február 19., kedd

Útvonal

Hírek » Processzor rovat

Soha nem játszott még ilyen jót egymással az Intel és az AMD

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A sztori ott kezdődött, hogy az Intel bejelentett több megnyerhető Core i7-8086K-s processzort.

Sokan nem fogadtak volna rá, hogy az Intel, Computexen bejelentett, Core i7-8086K-s processzorának utóélete ennyire vicces lesz. A Santa Clara-i óriáscég természetesen ki akarta hangsúlyozni, hogy az x86 a negyvenedik évfordulóját éli, és erre úgy gondolták, hogy az a legjobb mód, ha a jubileumi, Core i7-8086K-s processzort, többek számára is megnyerhetővé teszik az alábbi oldalon. Sajnos hazánk ebben a promócióban nem vehetett részt, ahogy több európai ország sem, aminek jogi akadályai voltak, de a lényeg, hogy számos versenyző gazdagabb lett az említett újdonsággal.

Hirdetés

Az AMD sem akart kimaradni ebből, így bejelentették, hogy ők az x86 negyvenedik évfordulóját úgy ünneplik, hogy az első negyven, Core i7-8086K-t megnyerő, Egyesült Államokban élő jelentkezőnek kicserélik az új, hatmagos Intel processzorát egy 16 maggal rendelkező Ryzen Threadripper 1950X-re.

Már ez a reakció is megmosolyogtató volt, de az Intel nem hagyta annyiban, és üzentek a Twitteren az AMD-nek: "ha ti is Intel Core i7-8086K processzort akartok, akkor csak kérnetek kellett volna".

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.