Hirdetés

Új hűtőszéria jelent meg az ID-Cooling kínálatában

Az olcsóbbik szegmensben startoló újdonságokkal nem csak a színes világításért rajongók, de a visszafogottságot kedvelő felhasználók is megtalálhatják számításukat.

Az ID-Cooling két új, mulitplatformos processzorhűtővel, az SE-914-XT szériába tartozó SE-914-XT BASIC-kel, illetve ARGB-vel adott magáról életjelet.

(forrás: ID-Cooling) [+]

A 126, valamint 131 mm magas, 150 wattos TDP-re hitelesített megoldások négy darab, nikkelezett rézből készült hővezető csővel operálnak, melyek közvetlenül érintkeznek a központi egység kupakjával, miközben a levegő áramoltatásáról 92 mm-es légkavarók gondoskodnak, melyeknek percenkénti fordulatszáma 600 és 2200 között szabályozható. A ventilátoroktól maximum 45,8 cfm-es légszállítást várhatunk, legfeljebb 25,8 dB(A)-s zajterhelés kíséretében.

(forrás: ID-Cooling) [+]

Az ARGB-s modell lamellái feketék, és nem csak a forgó lapátok, de a bordázatának tetején nyugvó elem is részesült a címezhető fényorgonás kezelésben (amihez tartozék egy kontroller is), míg a diódáktól mentes BASIC variáns csupán egy céglogóval díszített, fekete bordafedőt kapott. A csomagokhoz az ID-TG25-ös hővezető pasztán kívül jár egy extra szettnyi ventirögzítő fül arra az esetre, ha önszorgalomból push-pull konfigurációt szeretnénk munkába állítani.

(forrás: ID-Cooling) [+]

A gyártó friss termése AMD oldalon Socket AM4 tokozásra, Intel részről LGA 1150/1151/1155/1156/1200/2011 és 2066 foglalatokra applikálható fel. Az augusztus közepén debütáló, újféle rögzítőmechanizmussal érkező hűtésekért 25, továbbá 35 dollárt fognak elkérni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés