Új színben is elérhető lesz a HyperX Cloud Stinger

A rózsaszínnel kettőre bővült a választható színek száma a tavaly frissített fejhallgató esetében.

A – már a HP tulajdonában álló – HyperX még 2016-ban mutatta be az eredeti Cloud Stingert, mely aztán tavaly kapott egy kisebb frissítést, de létezik belőle vezeték nélküli verzió is, melyet két éve nekünk is volt szerencsénk letesztelni.


[+]

A HyperX fejhallgatói hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvendenek, ez alól pedig az említett, alacsonyabb árkategóriás modell sem kivétel, de úgy tűnik, hogy a gyártó tovább kívánja bővíteni a célcsoportot, hiszen most piacra dobják a rózsaszínű verziót. A frissített kinézetű modellen a pink házon kívül a párnázat és a vezeték színe is megváltozott, a komor feketét az egy fokkal vidámabb világosszürke vette át.


[+]

A fejhallgató minden más szempontból megegyezik a tavalyi verzióval, vagyis maradt az 50 milliméteres hangszórópár, a jack interfész és a zajszűrős mikrofon is, a virtuális térhangzás és a funkcióhoz szükséges, USB-s DAC viszont nem képezi a rendszer részét, ebből pedig sejthető, hogy az új külsőt a mérnökök a 2016-os modellre húzták rá.


[+]

A pink Cloud Stinger már rendelhető az óceán túlsó oldalán, ottani vételára 50 dollár körül van, ami egy 10-essel olcsóbb a tavalyi változat nyitóáránál.

Előzmények

Hirdetés