Továbbra is kitart az aktív 3D mellett a Hitachi

A Hitachi korábban egyértelműen innovatív szerepet töltött be a tv piacon, de mára inkább már egy trendkövető céggé vált, és nem olyanná, amely diktálja a divatot. Ezt tökéletesen bizonyítja két új, felsőkategóriásnak nevezett televíziójuk, amelyek azonban nem igazán nevezhetőek különlegesnek.

Hitachi LE55W806
Hitachi LE55W806

A W806 szériát két modell, egy 55 (LE55W806), és egy 48 (LE48W806) hüvelykes készülék alkotja. Az Edge LED háttérvilágítású LCD technológiára épülő tévék módot adnak a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használják. Tehát a Hitachi továbbra is kitart e mellett, annak ellenére, hogy egyre többen fordulnak a passzív-polarizációs 3D felé. Természetesen képesek a Full HD felbontás megjelenítésére, és az integrált Picture Perfect Processonak köszönhetően a cég állítása szerint kiváló képminőséget produkálnak.

A hangzatos High Gloss Black Frame dizájnvonalba tartozó modellek külseje meglehetősen átlagos. A zongora lakk fekete fényezés ma már egyáltalán nem prémium kategóriát jellemzik, és e káváknál is láttunk már vékonyabbakat. Természetesen rendelkeznek beépített médialejátszóval, és korlátozott számban különféle internetes tartalmak is elérhetőek segítségükkel, azonban a nyílt böngésző hiányzik belőlük. Az 55 hüvelykes készülékért 1400 dollárt kell fizetni, a kisebb változat pedig 930-ba kerül.

Előzmények

Hirdetés