Hirdetés

Három ARGB-s újdonság érkezik a Cooler Mastertől

Egy ARGB LED szalag mellett egy AIO vízhűtések csöveire húzható, világítós "gumihuzat" és egy ARGB vezérlő is bemutatkozott.

A Cooler Master három olyan eszközzel bővítette palettáját, amelyekkel kicsit látványosabbá tehetjük asztali számítógépünket. A trió tagjai közül kettő valószínűleg kevesek érdeklődését kelti majd fel, hiszen a LED Controller A1 személyében egy egyszerű, három ARGB csatlakozóval ellátott, összesen 240 LED vezérlésére képes kontrollert tisztelhetünk, míg az ARGB LED Strip a nevéből is sejthető módon egy szimpla ARGB LED szalag.

[+]

Utóbbi 400 milliméteres hosszán összesen 30 darab fényforrás kapott helyet, az egységet pedig a gyárilag felapplikált kétoldalú ragasztószalag segítségével rögzíthetjük a házhoz.


[+]

Az újdonságok utolsó darabját már egy fokkal érdekesebbnek találjuk, hiszen AIO vízhűtések csöveire húzható világítással viszonylag ritkán találkozik az ember a boltok polcai között sétálgatva. A Cooler Master LED Tube Sleeve A1 pontosan egy, vagyis két ilyen eszköz, merthogy a dobozban kettő, gumiból készült, ARGB LED-ekkel díszített "huzatot" találunk.


[+]

Ezek hossza egyenként 33 cm, átmérője pedig modellváltozattól függően 10 vagy 12 mm, a csövek rögzítését pedig a mellékelt műanyag klipek segítik. A LED szalaghoz hasonlóan a Tube Sleeve A1 is kompatibilis a cikkünk elején említett vezérlővel, amelyet alaplapunk ARGB csatlakozójára kötve annak vezérlőszoftverével, vagy a Cooler Master saját, MasterPlus+ névre hallgató programjával is irányíthatunk.

[+]

Az újdonságok vételára és piacra kerülésük időpontja egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés