2019. július 19., péntek

Hama blog: uRage gamer szett

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Játékosoknak szánt készletében billentyűzetet, egeret és egéralátétet kínál a német márka.

Ötödik éve már, hogy a Hama külön almárkába, a háromkarmos emblémájú uRage zászlaja alá gyűjti játékosoknak szánt termékeit. Számos különálló uRage egeret, billentyűzetet és egéralátétet kínálnak, többet ki is próbáltunk már közülük, de most először mutatkozott be egy teljes készlet. Az uRage Gamer Kit3-ban billentyűzet, egér és egéralátét található egészen barátságos, tizenkétezer forint körüli áron.

Ezúttal nem korábban külön árult termékeket válogattak össze egy szettbe, hanem a billentyűzet és az egér is új. Előbbinél mondhatni hagyományos a gamerek számára fontos WASD négyes és a kurzormozgatók alternatív, kék kupakja, valamint a markáns élekkel szabott vonalvezetés.

Szimmetrikus formájú az egér, a jobb és bal oldal egyformaságát csak a hüvelykujjhoz telepített két gomb töri meg, ebben a jobbkezeseknek kedveznek. A fő billentyűk alatt Omron mikrokapcsolók dolgoznak. Hátul szűkülő feneke és viszonylag lapos formája révén valószínűleg ujjas vagy karmos fogással lesz igazán kényelmes az egér. Érzékelője optikai, 2400 dpi-s felbontással, ami a görgő mögötti gombbal 1800, 1200 és 600 dpi-re csökkenthető. A billentyűzet és egér mellé 300 x 250 mm alapterületű, 3,5 mm vastag, peremén varrással erősített, szövet egéralátétet adnak.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.