Gyors és energiatakarékos DDR3-as modulok a porondon

Hirdetés

Az A-Data és a Team Group új memóriákkal jelentkezett, melyek DDR3 szabványú lapkákra épülnek. Az utóbbi vállalat a Team Elite sorozatba tartozó, alacsony fogyasztású termékeit mutatja be, melyek 1333 MHz-en ketyegő chipjei 1,5 V-os feszültségen üzemelnek, az időzítésük pedig CL 9-9-9-24.

Team Group Team Elite
Team Group Team Elite

A memóriák 1 és 2 GB-os kapacitással lesznek elérhetőek, de kétcsatornás csomagok is érkeznek. Az alumíniumbordával hűtött modulok forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, az árazásról azonban nincs információ.

Az A-Data a játékosok szemszögéből közelíti meg a kérdést, így bejelentették az XPG Gaming sorozat legújabb csomagjait. A DDR3-2000G és a DDR3-2000G v2.0 jelzésű modelleket két- és háromcsatornás kiszerelésben lehet majd kapni, a kapacitásuk pedig a szettől függően 4 és 6 GB lesz. A 2 GHz-en ketyegő modulok CL 9-9-9-24-es időzítést alkalmaznak, az üzemfeszültségük pedig 1,55 és 1,75 V között alakulhat. Utóbbi paraméter nem felel meg az Intel előírásainak, így a Core i3, i5 és i7 processzorokhoz alacsonyabb órajelen, valamint maximum 1,65 V-os feszültségen kell a terméket üzemeltetni.

A-Data XPG Gaming
A-Data XPG Gaming [+]

A verziószámban eltérő A-Data csomagok csak a hűtőbordában különböznek. Az árusításuk a következő héten kezdődik meg, az árakról viszont semmit sem tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés