Jön a Grundig OLED tévéje, de ilyen áron kérdés hogy kinek

A 65 hüvelykes VLO9795 saját okostévé rendszerrel, és az átlagnál erősebb hangrendszerrel érkezik.

Hirdetés

A Grundig egykor nagy névnek számított a szórakoztatóelektronikai piacon, ám a gazdasági nehézségek a német vállalatot sem kerülték el, és a céget végül a török Arcelik csoport vásárolta fel. Az évek során az "új" Grundig egy stabil középkategóriás márkává vált, amely kisebb-nagyobb csúszásokkal követi az új trendeket.

Grundig VLO9795
Grundig VLO9795 [+]

Ennek megfelelően már tavaly bemutatták első OLED televíziójukat, amely viszont sajnos alig jutott el néhány országba. Persze a harcot nem adták fel, és talán az idei modelljük egy fokkal könnyebben lesz majd elérhető. Az mindenesetre biztosnak látszik, hogy a VLO9795-nek fel kell kötnie a gatyát, hiszen 5000 euróba fog kerülni ez a 65 hüvelykes tévé, ami azt jelenti, hogy például drágább lesz, mint az ugyanekkora, szintén idei LG B7 OLED.

Az Ultra HD felbontású, HDR támogatású készülék saját fejlesztésű okostévé rendszerrel bír. A Smart Interactive TV 4.0 Plus viszont csak az igen régi NET TV platform egy fokkal újabb verziója, ami nem tűnik annyira kecsegtetőnek. A vékony alumínium kávával megtámogatott termékbe az átlagosnál erőteljesebb, 60 wattos integrált hangrendszer kerül.

Előzmények

Hirdetés